Fernant Zeste invites

Geplaatst door op 26 februari 2016

VRIJDAG 25 MAART, 20.00-22.00u. Alweer een nieuw initiatief in herberg Macharius, ‘Fernant Zeste Invites’. Buur en bard Fernant Zeste zal het komende jaar een aantal intieme concertavonden organiseren. Hij zal per avond een aantal talentvolle muzikanten uitnodigen om het beste van henzelf te geven op het herbergpodium. Vandaag begroeten we vier veelbelovende  gasten, goed voor drie opeenvolgende korte sets.

Christina Wolfe (USA) ruilde vorig jaar het zonnige Phoenix in voor het regenachtige Gent. Ze maakte haar Belgische debuut in café de Loge en is nu klaar voor meer. Een vrouw met gitaar en oprechte songs, pure singer-songwriter.

Na haar akoestische set volgt Chuck Paisley. “Een halfverlichte pub in het Dublin van de jaren zestig”. Zo werd de sfeer van de muziek van Chuck Paisley (Dimitri Muylaert) ooit omschreven. Chuck Paisley maakt nummers in de traditie van de oude folkgrootmeesters maar weet zijn muziek toch een persoonlijke toets mee te geven. Met gitaar en banjo bij de hand schept hij zijn eigen melancholisch en donker wereldbeeld waar af en toe toch een beetje licht naar binnen sluipt.

We sluiten af met Axelle & Lajos Tauber die een combinatie van sfeervolle covers met een vleugje eigen inspiratie en ‘catchy’ oldskool songs met een hoog rock’n’roll gehalte brengen.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: vrijdagavond 25 maart, 20u.
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.