Erfgoeddag – Rituelen

Geplaatst door op 28 maart 2016

Sint-Baafsabdij 185 BvdAZONDAG 24 APRIL, 10.00-18.00u. Thema van erfgoeddag 2016 is ‘Rituelen’ … en is er een meer passende plaats in Gent waar dit onderwerp aan bod kan komen dan de Sint-Baafsabdij. De vele vrijwilligers van de Buren togen aan het werk en toverden niet minder dan tien verschillende activiteiten uit hun hoed, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

De meeste activiteiten worden in de loop van de dag enkele keren hernomen, andere zijn doorlopend in de voor- of namiddag. Meer info over de activiteiten vind je op onze website.

Het spreekt voor zich dat alle activiteiten gratis zijn en ook de abdij intussen gewoon bezichtigd kan worden. Ook de Herberg Macharius zal doorlopend open zijn en biedt een glaasje verfrissing – naar we hopen – of een opwarmertje – bij minder goed weer, maar daar denken we nog niet aan. De vzw De Sloep staat in voor een klein hapje in de abdij, waarvoor dank.

Allen van harte welkom, en we wensen iedereen een fantastische erfgoeddag, waar de Rituelen jullie ook mogen heen voeren !

Reacties zijn gesloten.