Eenheid in verscheidenheid – Indië aan de Schelde

Geplaatst door op 26 april 2014

Indië 2ZATERDAG 10 mei, namiddag en avond. Enkele maanden geleden lanceerden we een oproep voor de opvang van een groep Indische tieners die België zouden bezoeken (klik hier). Intussen vertoeven ze hier een week, en vandaag nemen ze de Sint-Baafsweide en de Herberg in. In de namiddag wordt cricket gespeeld, samen met de Indische jongeren die hier al enige tijd wonen en wekelijks deze sport op de weide beoefenen. Misschien een goed moment om uiteindelijk eens achter de mysterieuze regels van deze vreemde sport te komen, info uit eerste hand.

Indië 1En die lijn zetten we ’s avonds door. Om 19u30, ergens te velde op de Sint-Baafsweide of in de Groene Kerk, geven de jonge artiesten het beste van zichzelf in een preview op hun ‘Together we are heroes’ show.

Om 20u verzamelen we in de Herberg, waar onze bezoekers en enkele Gentse Indiërs in gesprek gaan over Indië in al zijn aspecten, over leven in Indië, over als Indiër leven of verblijven in Gent. Moderator van dienst is traditiegetrouw John Vandaele, journalist bij MO en bezieler van de Buren. Iedereen is uiteraard van harte welkom op deze ongetwijfeld boeiende avond.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+ en Sint-Baafsweide
Wanneer: zaterdag 10 mei, cricket en kennismaking in de namiddag, optreden 19u30-20u, gesprek met de tieners van 20-22u
Toegang & deelname gewoontegetrouw gratis

Indië 3En terwijl we jullie aandacht hebben. Onze Indische bezoekers gaan België rond met een wervelende show die ze als volgt aankondigen:

Zin in een heldhaftige avond met een Indian Touch?
Showkoor Amuse & Unity in Diversity presenteren samen de voorstelling “Together we are heroes”. Dertien Indische jongens zijn te gast in de show en brengen zes traditionele dansen, Amuse vult aan met wervelende zang- en dansnummers zoals je van een echt showkoor mag verwachten! Laat je verrassen door de culturele verschillen én gelijkenissen en bestel nu je tickets voor één van de voorstellingen in Leuven, Antwerpen of Gent, zie de affiche.

Indië 5

 

1 reactie op Eenheid in verscheidenheid – Indië aan de Schelde

  • Rita Van den Berge zegt:

    Beste mensen, kom naar de show! De Indiërs, en uiteraard ook de mensen van Amuse hebben keihard hun best gedaan om er een spetterende show van te maken 🙂

    Thanks
    Dinesh (choreograaf) en alle dansers!