Een koor voor de Herberg ?

Geplaatst door op 29 januari 2013

koor 2VRIJDAG 15 MAART, 20.00u. Sommigen gaven al een voorzet, anderen droomden gewoon luidop en nog anderen dachten, op een moment waarop de wildste ideeën onbelemmerd op tafel werden gegooid (juist, op de zitdag voor de Herberg in januari) : we gaan er voor ! De Herberg kan immers geen herberg zijn zonder eigen gezang, eigen gekweel, eigen prima donna’s en bovenal samenzang. En als dat dan ook nog eens op min of meer geordende wijze tot uiting kan komen, graag !
Dus, we willen eens polsen of er in onze herberg en door de Buren – in brede zin – kan gezongen en gemusiceerd worden. Vandaag komen we gewoon samen om voorzichtig eventjes de temperatuur van het water te voelen, en dan, wie weet, nog dezelfde avond samen zonder nadenken in het nat te springen. En wie is welkom ? Geen slechte vraag …Wie samen wil zingen, wie logistiek wil ondersteunen, wie al jaaaaaaaaaaarenlang ervaring heeft met het koor- en hafabraleven, wie nog nooit in een koor heeft gezongen maar het al een heel leven voelt kriebelen, wie gewoon eens wil weten of dat ‘echt wel iets voor haar of hem is’, al die Buren en aanverwanten zijn welkom voor een eerste kennismaking, om te brainstormen, om samen alvast een eerste hymne aan te heffen.

En wie vooraf toch nog vragen heeft, één adres, de organisatrice van deze avond: Nadia Marin, te bereiken op namargent2@gmail.com

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: vrijdagavond 15 maart, 20u tot ….
Toegang uiteraard gratis

2 reacties op Een koor voor de Herberg ?

 • Brigitte zegt:

  Ik heb natuurlijk alvast heel veel zin om in het water te springen, maar ik zwem al in een koor. En zondagnamiddag 3 feb om 15u30 staan we met Helicon op het podium van het conservatorium in de hoogpoort voor een provinciale koorwedstrijd. Ik mag ook buren en burinnen uitnodigen, dus bij deze.. toegang is gratis. Verwacht je aan klassiekers zoals Schütz en Rachmaninov(!)..

  • Bart zegt:

   We zullen tijdens het cello-concert in de Herberg enthousiast supporteren voor jullie en wensen je heel veel succes in de provinciale koorwedstrijd (of mag dat nu net niet ?).
   En wat ons koor betreft, een twee-sporen-activiteit moet toch kunnen … ?