Duo Wouter & Jeroen

Geplaatst door op 1 november 2017

VRIJDAG 1 DECEMBER, 20.00-22.00u. Twee goede bekenden van de herberg op het podium, voor het eerst bij ons in duo, kwaliteit uiteraard gegarandeerd ! Violist en pianist Wouter Vandenabeele en gitarist Jeroen Knapen, age before beauty, geven vanavond het beste van zichzelven.
Wouter voorstellen lijkt bijna overbodig. De voorbije tien jaar bracht hij onder meer Olla Vogala, het Ghent Folk Violin Project, het Wajd Ensemble en een muzikale benefietavond voor Senegal naar de abdijrefter en -tuin, speelde hij in de herberg met de Boma Family, de Bohemian Kangaroos en Sarah Salverius. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Jeroen. Hij vergezelde Wouter bij projecten zoals het Ghent Folk Violin Project (of was het nu omgekeerd ?) en maakte de herberg onveilig tot in de late uurtjes met onder meer RedCoat, het Naomi Vercauteren Trio en Mustafa Avsar.

Ze brengen een grillige mix van traditionele nummers en eigen composities, perfect voor wie houdt van doorleefde folk met hier een daar een klassiek accent, wat jazz-invloeden en een hommage aan de wereldmuziek.

Klik hier voor het facebookevenement.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: vrijdagavond 1 december 20u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.