De Wijkwerf van EnerGent – infomoment – Samen isoleren: minder kosten en minder zorgen

Geplaatst door op 12 november 2015

wijkwerf_infosessie_louisazaalMAANDAG 16 NOVEMBER, 20.00-22.00u in Buurtcentrum Het Lousbergs. Geïnteresseerde Gentenaars/buurtbewoners van Macharius-Heirnis leren er alles over samen isoleren, met minder kosten en minder zorgen.
Op de eerste infoavond, midden oktober in Herberg Macharius, waren 40 bewoners aanwezig. De aanwezigen leerden er alles over de voorgestelde maatregelen (dak, zoldervloer en gevel isoleren en glas vervangen) en de voordelen van Wijkwerf. Bewoners van de Gentse wijk Macharius-Heirnis die hun huis energiezuiniger willen maken, maar opzien tegen de rompslomp, kunnen sinds begin oktober aankloppen bij Wijkwerf, een nieuw project om de wijken, en bij uitbreiding heel Gent, energiezuiniger te maken. Buurtbewoners kunnen bij Wijkwerf terecht voor een geschikte aannemer, de best mogelijke prijs, allerhande informatie over premies en zelf coördinatie van de werken. Ook andere Gentenaren kunnen aansluiten bij deze gezamenlijke renovatie, en zichzelf zo kosten en zorgen besparen.
Meer weten? Kom naar de tweede infoavond. EnerGent-voorzitter John Vandaele licht het project toe, Pieter Ledeganck, energieconsulent van Gezinsbond, geeft tekst en uitleg bij de maatregelen en coördinator Ben Bleys stelt de procedure voor, samen met de Milieuadvieswinkel.

Wanneer: maandag 16 november, 20u
Waar: de Louisazaal in het Buurtcentrum Het Lousbergs, Tarbotstraat 61A

Meer info? Bel naar 0468/286.123, mail naar wijkwerf@energent.be en surf naar www.energent.be/wijkwerf.

Reacties zijn gesloten.