De Constellatie – Benefietavond voor vzw De Sterre

Geplaatst door op 22 november 2019

VRIJDAG 20 DECEMBER, 20:00.

De Constellatie, gelegenheidsgroep voor  De Warmste Week organiseert samen met Buren van de Abdij een benefit voor vzw De Sterre en hun time-out- werking met kinderen uit het lager onderwijs ! Deze prachtige bende bestaat uit 3 karaktervolle blazers begeleid door een ritmesectie met haar op haar tanden (alsook op hun gezicht en hun handen) Als geheim wapen brengen ze Nathalie Deschepper mee. Inkom blijft gratis maar hapjes , steunkaarten en steunsterretjes zullen beschikbaar zijn om het project te helpen.
Een swingend jazzy programma met voor de gelegenheid gemaakte uitvoeringen en nummers eveneens.

Bezetting :

Nathalie Deschepper actrice-zangeres bij het theatergezelschap van De Vieze Gasten ; frontfiguur bij de Propere Fanfare. Zingt beter dan al de anderen van de groep tezamen en klopt een aardig maatje percussie mee.

Michel Mast bijt op tenor in deze opsomming de spits van de muzikanten af . De charmante organisator van de Ham Sessions en bekend over de hele wereld door zijn talrijke deelnames aan The Ledebirds , The Flat Earth Society , Imagine Raymond en vele anderen . Geweerd door de Trump Administration maar zeer welkom bij ons.

Jan Ginneberge ; de trompetter . Eveneens charmant , eveneens organisator van de Ham Sessions maar ook  Trekkende Toeter bij de Gentse Bigband t’Mouvement. 

Joris Buysse de saxofonist die uit een sopraansax dingen haalt waar het instrument zelf niet wist dat het kon en ook voor ons de dwarse fluit niet zal sparen. In het verleden trekkende kracht van Tabarnack en momenteel uitmuntend solist bij de Propere Fanfare van De Vieze Gasten.

Thomas Noël de muzikale duizendpoot die zich vandaag gaat beperken tot gitaar en piano. Muzikant Le Grand Bateau, de Chai Connection , Lieven Tavernier enz. Muzikale coach bij De Propere Fanfare van De Vieze Gasten.

Tom Dewulf al 30 jaar 1 van de muzikaalste drummers van Gent die we jammer genoeg verloren hebben aan ons Franstalige landsgedeelte. Laatste jaren toch in Gent gezien met o.a. Cisko Hertzhaft en Bruno Deneckere ;nu terug in Gent voor het project van de Constellatie .

Pol Segers een Ouwe Rot op bas die de laatste jaren ook als zanger onze trommelvliezen treitert met The Incredible Bluesjam. De propere Fanfare , Luiz Marques en Mentha zijn de groepjes waar hij zich dezer dagen onledig mee houdt

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: vrijdag 20 december, 20u

Reacties zijn gesloten.