Onze werking in de Sint-Baafsabdij en Herberg Macharius

Geplaatst door op 25 augustus 2020

Covid-19 Update 03/09/2020: Het hardnekkige virus blijft ons nog altijd achtervolgen… Toch proberen Buren van de Abdij hun met hun werking in de Sint-Baafsabdij en Herberg Macharius jullie wat verpozing te brengen.

In de Sint-Baafsabdij zijn wij sinds juni opnieuw ons traditionele onthaal op zondagnamiddagen opnieuw opgestart. Onze vrijwilligers verwelkomen jullie heel graag tot en met het de eerste zondag van november… voor een babbeltje en een woordje uitleg over de abdij en de werking van Buren van de Abdij. Voorlopig lijkt het erop dat we dit jaar helaas geen rondleidingen meer gaan organiseren.

Herberg Macharius houdt iedere zondag tussen 15u en 19u zijn terras open… als het goed weer is… (hou Facebook in de gaten voor de laatste updates hieromtrent!). Het lijkt voorlopig nog geen optie om onze vaste activiteiten, zoals concertjes, Bal Mundial’s, lezingen en karaoke door te laten gaan in de herberg. We blijven op zoek naar alternatieven om een aantal van deze activiteiten op een veilige manier te laten plaatsvinden…

Om te beginnen organiseren we op 18 en 19 september twee concerten in de refter van de Sint-Baafsabdij! Hou zeker de sociale media kanalen van Buren van de Abdij en Herberg Macharius in de gaten voor meer verrassingen!

Hopelijk zien we jullie snel terug in de abdij of de herberg!

Reacties zijn gesloten.