Christophe Vekeman over ‘Marie’

Geplaatst door op 16 december 2013

Vekeman MarieVRIJDAG 3 JANUARI, 20.00-22.00u. We starten ons Herbergjaar voor een keer niet in Gent maar in Abraham, een godvergeten gat “in the middle of nowhere” waar ene Marie haar dagen slijt. De uitgever omschrijft Christophe Vekemans tiende roman als volgt:

Gedurende twee gelukkige jaren is het liefste meisje van de wereld, Marie geheten, in het leven van ‘de dokter’ geweest. Sinds zij er niet meer is, slijt hij zijn dagen in een toestand van rouw die van geen wijken wil weten. Ondertussen gaat in Abraham, een piepklein en hoogst eigenaardig dorpje in het midden van een desolaat moerasgebied, het leven verder. En het leven blijkt voor maar heel weinig mensen veel goeds in petto te hebben…
Marie, het tiende boek van Christophe Vekeman, is een helse roman vol grillige plotwendingen en onvergetelijke personages. Ondanks de ondertoon van bodemloos verdriet zal deze ode aan de liefde én aan de literatuur de lezer tot veelvuldig en verrukt schateren kunnen verleiden.

Wil je meer weten over dit boek, over de Buur die het schreef ? Afspraak in de Herberg voor de openingsactiviteit van 2014 !

Vragen en opmerkingen mogen ter plaatse op de schrijver worden afgevuurd, John Vandaele is moderator van dienst.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: 3 januari, 20-22u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.