Christoph Vekeman stelt voor – Hotel Rozenstok

Geplaatst door op 9 augustus 2015

hotel rozenstok 2VRIJDAG 4 SEPTEMBER, 20.00-22.00u. Eindelijk heeft Christophe Vekeman de pen aan de wilgen gehangen: hij zal geen boeken meer schrijven. Gevolg is wel dat hij zich nu een plaats op de arbeidsmarkt en in ‘het échte leven’ dient te verwerven, wat voor een ouder wordende zonderling als hij niet zeer evident is. Om zich te bezinnen over zijn toekomst, beslist hij af te reizen naar het Noord-Nederlandse stadje L., waar hij voor de geplande duur van zeventien dagen in het aftandse Hotel Rozenstok intrekt. Van dan af lijkt de grens tussen zijn fantasie en de werkelijkheid alsmaar meer te vervagen. Of is ook dát maar schijn?
Hotel Rozenstok is een grandioze afrekening met de realiteit en de wereld, en een uitzonderlijk geestige, spannende ode aan de liefde en de verbeelding. Christophe Vekeman (1972) spaart niemand in dit boek, niet zichzelf, en niet de rest van de mensheid. Enkel Wanda.

De avond wordt geopend door uitgever Peter Nijsen (Arbeiderspers), Christophe leest voor uit zijn nieuwe creatie en wordt geïnterviewd door John Vandaele, journalist en voorzitter van de Buren van de Abdij. Muzikale interventie door Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Walry.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: vrijdagavond 4 september, 20u
Toegang is zoals steeds gratis, maar het zou handig zijn om je komst gewoon aan te melden via mail (paul.luyten@walry.be of 09-2229167)

hotel rozenstok 1

Reacties zijn gesloten.