Buurtvertellementers gezocht !

Geplaatst door op 1 oktober 2014

BvdA 2012 Tihar 013Verhalen voor de winterslaap – De verhalen, ze dwarrelen als herfstbladeren uit de lucht: talrijk en kleurrijk. Draag jij je steentje bij?
Deze zondag geven we aan vertellers de kans om neer te dwarrelen in de ruïne van de Sint-Baafsabdij en er een kort verhaal te brengen. Ergens op een beschutte plek of de herfstwind trotserend – je kan ter plekke een plekje kiezen: onder de boom-zuilen van de ‘groene kerk’, tussen grafstenen of grafkelders-op-maat, in de pandgangen, de binnentuin of bij de waterput, in vertelcafé Macharius, … Voor één dag straalt een hartverwarmende gloed van vertelsels uit alle hoeken van de abdij. Het weer deert ons niet: wij zorgen voor warme dekentjes, de Buren Van De Abdij voor hete pannenkoeken. Wat wil je nog meer om de herfstvakantie in schoonheid af te sluiten?

Kortom: van Stoel tot Stoel zoekt vertellers, met veel of weinig ervaring, die één of meerdere korte verhalen (van max. 10 minuten) willen vertellen voor een publiek van alle leeftijden. Je kan je verhaal meerdere keren vertellen, telkens voor een klein publiek. De keuze van het verhaal is vrij, zolang het maar past in de setting van de ruïne.

Wat krijg je ervoor terug? Een leuke namiddag, een enthousiast publiek, een drankje en lekkere pannenkoeken. Ben je geïnteresseerd? Meer info ? Klik gewoon hier. Of schrijf je gewoon in via abdijbuur Jan Vandemeulebroeke op 0486-52 15 60 of de.wolk@gmail.com

Wanneer: zondag 27 oktober 2014, 14-16u
Waar: in de Sint-Baafsabdij, ingang via de Groene Kerk

Voor de vertellers is volgend programma voorzien:

12.00u.: lunch
13.00u.: korte rondleiding in de Sint-Baafsabdij
13.30u.: kies je vertelplek
14.00 tot 16.00u.: vertellen!
16.00 tot …: napraten

Reacties zijn gesloten.