Buren & Poppen op verplaatsing

Geplaatst door op 13 januari 2014

Poppen 2014 1ZONDAG 1-8-15-22-29 JUNI, 10.30-13.00u. Locatie gewijzigd : bijeenkomst in de kerk van Sint-Macharius. De Buurtpoppenspelers-in-spe zijn einde 2013 terug in gang geschoten, met een ambitieus programma voor de zomer van 2014, en daarna … Voorlopig wordt elke zondagvoormiddag verder gebrainstormd, gepeinsd, gedroomd, gelachen en gewerkt. Puppen Meister Jan leidt het geheel in goede banen en stelt het volgende voor:

We gaan het werk opsplitsen in korte trajecten:

  • decor maken: om te beginnen, de ‘hooiwagen’ als multifunctionele poppenkast!
  • poppen maken: net als vorig seizoen, een diversiteit aan poppen & formaten met kleine bekpoppen, grotere maskerpoppen, maar ook stok- en stangpoppen,…
  •  scenario’s maken: het gaat om een reeks van korte acts die los van elkaar staan, wel allemaal in geest van Jheronimus Bosch.

 Sommigen voelen zich aangetrokken tot één aspect, anderen willen van alles doen. Prima! Laat Jan weten wat je het meeste aanspreekt, cross-over is steeds mogelijk! We maken vervolgens een planning op in subgroepjes die zelf hun werkmomenten kunnen afspreken, en dat moet dan niet noodzakelijk op zondagochtend zijn.

In de hoop dat het hiermee een beetje overzichtelijk en werkbaar wordt voor iedereen,
groet ik U hierbij met grote genegenheid,

uw nederige dienaar,
Jan Vandemeulebroeke

DE WOLK vzwWarandestraat 119000 Gent0486 521560 – de.wolk@gmail.com

En een eerste tip van de sluier wordt alvast opgelicht, klik hier.

Waar: Kerk van Sint-Macharius, Sint-Machariusstraat, 9000 Gent
Deelname is gratis

Reacties zijn gesloten.