Refu Fest – Buddybeurs in de Sint-Machariuskerk

Geplaatst door op 22 augustus 2017


ZONDAG 10 SEPTEMBER, 14.00-18.00 ATTENTIE: In verband met de slechte weersverwachtingen zijn alle Refu Fest activiteiten van zaterdag 9 september en zondag 10 september verplaatst naar de Sint-Machariuskerk in de Sint-Machariusstraat, 9000 Gent.

In het kader van Refu Fest organiseert Buren van de Abdij in samenwerking met Minor Ndako, IN-Gent, Hand in Hand, CAW Oost-Vlaanderen, Een Hart Voor Vluchtelingen, Pleegzorg Oost-Vlaanderen en Werkgroep Vluchtelingen Gent een namiddag rond de buddywerking. Een buddy is iemand die zich inzet om een nieuwe Gentenaar individueel te begeleiden. Dit kan door het helpen zoeken naar een woning, iemand wegwijs te maken in Gent, samen een koffie te gaan drinken, …

De verschillende organisaties zullen aanwezig zijn met een infostand om hun werking toe te lichten en beantwoorden uiteraard al jullie vragen. Er is ook een programma op het podium voorzien, bestaande uit een panelgesprek met vertegenwoordigers van de deelnemende organisaties, enkele getuigenissen van nieuwkomers en hun buddies en muziek. Kom dus zeker eens langs indien je deze werkingen beter wilt leren kennen.

14u-15u: informatiestandjes
15u-15u30: panelgesprek met de deelnemende organisaties
15u30-16u30: getuigenissen van nieuwkomers en buddies
16u30-17u30: open podium & een optreden van the Boatband

Waar: in de Sint-Machariuskerk, Sint-Machariusstraat, 9000 Gent
Wanneer: zondag 10 september, 14u
Toegang uiteraard gratis

Reacties zijn gesloten.