Brei het voort !

Geplaatst door op 28 oktober 2012

ZONDAG 18 NOVEMBER, 14.00-18.00u. De oude breister breit een vervolg aan de verkiezingsbreinamiddag van 14 oktober en laat zich assisteren door naaiers en hakers. Een paar ideeën: lapjes breien en/of haken en aan elkaar naaien. Of bodywarmers voor de arme boompjes buiten in de kou … Of decoratie voor de herberg … We kunnen natuurlijk ook onze knopen aanzetten, kousen stoppen, en andere uitgesteld verstelwerk afwerken. In aangenaam gezelschap is het minder saai!

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai
Wanneer: zondag 18 november, 14-18u, herberg open vanaf 13u
Toegang gratis, creatief enthousiasme is aanbevolen maar niet verplicht

Ter ‘opwarming’ alvast enkele souvenirs van de vorige brei-namiddag …

3 reacties op Brei het voort !

  • mimi claus zegt:

    hallo ik kan weer niet komen breien omdat mijn kleinzoon een verjaardagfeest heeft (5 jaar); maar houd me aub op de hoogte want ik wil er eens bijzijn een volgende breinamiddag!

  • Louis De Geest zegt:

    Ik ging ook mijn breikunsten eens komen aanscherpen, maar ben ziek gevallen. Komen er nog edities?

  • Bart zegt:

    Of er nog edities komen ? Dat denk ik wel, gezien het grote succes ! Wees gerust, we geven tijdig een seintje