Dokter Bubbels: Bellen blazen! – Coyendans

Geplaatst door op 17 augustus 2013

bellenZONDAG 22 SEPTEMBER, 13.00-16.00u. Op de Coyendans mogen we jullie voor een keer blaasjes wijsmaken. Hoewel, blaasjes ? Het team van Dokter Bubbels maakt reuzenzeepbellen – tot 5 meter lang en minimum 1 meter breed ! -, te land, net niet ter zee, maar wel – op stelten – in de lucht. En tussen 15u en 16u leer je zelf de spullen maken om thuis gigantische zeepbellen te ‘waaien’. Sommigen zeggen ‘enkel voor kinderen’, maar da’s een grapje uiteraard. Iedereen van jong tot oud heel erg welkom.

Doorlopend zijn er op de weide allerhande versnaperingen te verkrijgen, is de Espressobar open en laaft de cafetaria de dorstigen. Het Sint-Lievenscollege combineert cupcakes met een ballonnen- en tekenwedstrijd ; Limited Food
zorgt voor chili con carne, groentencurry, tomatensoep met balletjes en Vietnamese streetfood ; de köfte met Turks brood wordt verzorgd door Ünal en de biologische frietjes komen van de Natuurfrituur. De taart in de feesttent komt van de Buren van de Abdij en tenslotte vermelden we nog de scouts van Sint-Barbara die op de weide tal van spelletjes organiseren.

Wanneer: zondagnamiddag 22 september, 13u-15u initiatie en 15u-16u workshop
Waar: Sint-Baafsweide, nabij Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Deelname uiteraard gratis

Meer info over Dokter Bubbels ? Klik hier !

Reacties zijn gesloten.