Atelier Tournée in herberg Macharius

Geplaatst door op 6 april 2016

ZATERDAG 30 APRIL, 10.00-18.00u.  Vandaag is herberg Macharius één van de vier start- en infopunten van Atelier Tournée. Verschillende kleinschalige ateliers uit diverse Gentse buurten organiseren een kijkdag in hun atelier.  Bezoekers fietsen van de ene plek naar de andere en doen zo en Atelier Tournée doorheen Gent. De Tournée is gratis toegankelijk voor iedereen.

De tocht kan men starten vanuit één van de vier infopunten: vzw Trafiek, In de Ruimte, Atelier PimPels, en herberg Macharius. Hier kunnen bezoekers een plannetje ophalen van de Atelier Tournée en is er ook de mogelijkheid om iets te drinken. Op deze stops gaan eveneens exposities, demonstraties en open activiteiten door.

Tijdens deze Tournée openen 36 kleine ateliers verspreid over diverse Gentse buurten met verschillende ambachten/kunsten: textiel, upcycling, schilderkunst, keramiek, juwelen, grafisch, prototyping, hun deuren voor het publiek…. Daarnaast worden ook een aantal initiatieven die een eigen atelierwerking hebben met specifieke doelgroepen, zoals de Dagbesteding van vzw Kompas en vzw Zwerfgoed, betrokken bij dit project.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: zaterdag 30 april, tussen 10u en 18u
Toegang gratis

Reacties zijn gesloten.