Alfredo – Midnight Prayer

Geplaatst door op 23 oktober 2016

alfredo_1_hi_rezVRIJDAG 4 NOVEMBER, 20.00-22.00u. Eind 2015 stelde Alfredo “Midnight Prayer” voor bij de Vieze Gasten. Met hun debuut brengen Astrid Creve (zang), Kris Auman (contrabas) en Marijke Hellemans (gitaar), alle drie bij ons al gepasseerd met het verrassende Belcirque, en Robbe Kieckens (percussie) een gevoelig eerbetoon aan Sam Coenegrachts, een begenadigd gipsy-swing gitarist en zanger, die in 2014 tragisch om het leven kwam in Noorwegen.

De groep focust zich vooral op onuitgegeven werk van Sam in de hoop niets van zijn muziek of teksten verloren te laten gaan. Uit zijn muziek spreekt een eenvoudige liefde voor al wat eerlijk en mooi is, en het onbegrip voor de rauwe realiteit van het leven. Op het raakpunt van deze tegenstrijdigheid vinden de leden van Alfredo elkaar.

Alfredo begon als een nieuwsgierig project van zangeres Astrid Creve. Samen met drie muzikanten met zin voor lyriek zocht ze naar een muzikale wereld waar melancholie, verhaal en poezie centraal staan. De warme kleuren waarmee zij spelen, creëert een intiem decor waar weemoed en kinderlijke droomwerelden elkaar ontmoeten.

Waar: Herberg Macharius, Voorhoutkaai 43+
Wanneer: vrijdagavond 4 november, 20u
Toegang gratis

 

Reacties zijn gesloten.