Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

‘Vrienden van Cuba’ serveren Mojito’s op het herbergterras

22 juni 2012 @ 19:00 - 22:00

De vereniging De Vrienden van Cuba vzw is een Belgische vereniging (www.cubamigos.be) die werd opgericht in 1969 door mensen met verschillende achtergronden. Allen hadden ze één ding gemeen: een hart voor Cuba en sympathie voor de soevereiniteitsgedachte van de Cubanen. Via activiteiten in de verschillende regio’s, informatieve momenten en het driemaandelijks tijdschrift “CubaSi” trachten we objectieve informatie over Cuba te verspreiden. Daarnaast steunen we de bevolking ook praktisch door fondsen te verzamelen, muziekinstrumenten te schenken en containers met ziekenhuismateriaal te sturen.
In Gent is er een hechte groep vrijwilligers die al drie jaar na elkaar een volledige afdeling van een bejaardentehuis of een materniteit is gaan renoveren. U kunt de resultaten zien op de facebookpagina “Vrienden van Cuba – Regio Gent”. Om de materialen te kunnen bekostigen, verkopen we op vrijdag 22 juni vanaf 19u op het terras van de Machariusherberg heerlijke mojito’s tegen de democratische prijs van €5.

Gegevens

Datum:
22 juni 2012
Tijd:
19:00 - 22:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>