Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Magie Nouvelle Try-Out! MiramirO in de herberg

19 juli 2012 @ 15:00 - 20:00

Kurt Demey was al eerder te gast op MiramirO met ‘de Gehoornde man’ en ‘La Ville Qui Respire’. Deze keer is hij er zelf niet bij, maar initieerde hij 6 goochelaars in de wereld van La Magie Nouvelle.

Vier korte acts tonen een etappe in het tien stappen magietraject van het Cultuurcentrum De Spil uit Roeselare. Aan de hand van opdrachten, oefeningen en speelplezier ontdekken de deelnemers nieuwe paden en concepten om goocheltechnieken op een vernieuwende manier te brengen voor publiek.

Elk op hun eigen manier zullen ze je verrassen met nieuwe goochelkronkels. Het eindresultaat is te zien op het ‘Truken van de Foor’ plein, tijdens het internationaal straattheater en circusfestival ‘de groote stooringe’ op zondag 16 september in Roeselare.

Het magietraject bestaat uit 4 verschillende acts, die elk 20 minuten duren, om het halfuur start een nieuwe voorstelling. Er start een cyclus om 15 uur en om 18 uur.
Er wordt alleen publiek toegelaten tussen de acts.

Voor meer info over het MiramirO festival: www.miramiro.be

Gegevens

Datum:
19 juli 2012
Tijd:
15:00 - 20:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>