Een nieuwjaarswens van Buren van de Abdij

Geplaatst door op 5 januari 2021

2020 was ook voor de Buren van de Abdij een lastig jaar: de Buren draaien immers om samenzijn – dansend, sprekend, luisterend, keuvelend, vergaderend,… – en net dat was verboden. Velen van ons hebben ervaren hoezeer we dat gemist hebben. 

Het maakt onze wensen voor het nieuwe jaar dan ook makkelijk: we wensen je meer warmte en contact, waarbij we, als het even kan, opnieuw mensen mogen aanraken, omhelzen, zoenen, en onbezorgd kunnen samenkomen… bijvoorbeeld in Herberg Macharius en de Sint-Baafsabdij.   

We kijken hoopvol en vol vertrouwen uit naar een 2021 waarbij het weer mogelijk zal zijn om alles dat we het afgelopen jaar hebben gemist opnieuw te kunnen ervaren.

We hopen tevens dat we onze werking in de loop van 2021 opnieuw op een hoger toerental kunnen doen draaien. Dat zal – zoals elk jaar trouwens – vooral van ons allen afhangen. Onze ideeën, onze energie en onze goesting om van alles te doen op die prachtige stek – de herberg, het Coyendanspark en de abdij – die ons daarvoor ter beschikking staat. 

Onze deuren staan open!

Warme groet,
Het Burenteam

Reacties zijn gesloten.