Buren van de Abdij en Herberg Macharius in coronatijden (update 18/10/2020)

Geplaatst door op 18 oktober 2020

Het blijft roeien met de riemen die we hebben… Nadat we langzaam maar zeker opnieuw aan programmatie begonnen te denken, zijn we genoodzaakt om die plannen weer in de frigo te steken.

Op zondag 1 november verzorgen Buren van de Abdij voor een laatste keer dit jaar, voor de geplande winterslaap, het onthaal in de Sint-Baafsabdij. We hopen dat we in 2021 ons ‘abdijjaar’ opnieuw kunnen starten met onze traditionele paaseitjesraap. Uiteraard bedanken wij onze vrijwilligers die Buren van de Abdij op zonnige, maar ook regenachtige, dagen hebben vertegenwoordigd vanachter de onthaaltafel!

Herberg Macharius zal hopelijk weer opengaan vanaf zondag 22 november… maar alles hangt natuurlijk af van dat vervelende virus. We wensen onze vrijwilligers, bezoekers en muzikanten die we graag in de herberg hadden willen begroeten, heel veel moed.

We laten jullie echter niet los ;-)… We hopen de komende weken enkele ‘outdoor’-activiteiten te organiseren en zullen, in samenwerking met Buurtwerk Macharius, in de wijk aanwezig blijven…

Veel courage aan iedereen… hopelijk tot snel!

Reacties zijn gesloten.