Brunchbuffet in herberg Macharius

Geplaatst door op 15 mei 2017 » Geef een reactie.

ZONDAG 28 MEI, 11.00-13.00u. Na het succes van de vorige keer… brunchen in herberg Macharius! Altijd al op zoek geweest naar een plaats in de wijk om lekker te kunnen brunchen op zondagmorgen? In het kader van onze WIJ zondagen, dagen die we graag delen met zoveel mogelijk buurtbewoners en vrienden, verzorgt buurtorganisatie ‘Hand in Hand’ samen met ‘Buren van de Abdij’ een brunchbuffet in herberg Macharius. Iedereen is welkom om van dit uitgebreide buffet te komen genieten!

Hand in Hand is een buurtorganisatie die zich bekommert over nieuwkomers in onze wijk. Het zijn deze nieuwkomers, afkomstig uit alle windstreken, die jullie dit buffet zullen voorschotelen… allicht met verrassingen uit hun land van herkomst.

Daar we graag willen inschatten hoeveel eitjes en brood wij moeten inkopen zou het fijn zijn als jullie een berichtje zouden sturen als jullie willen komen, via een mailtje naar henkmol@burenvandeabdij.be … Inschrijven kan tot donderdag 25 mei. Op de dag zelf hanteren we het ‘op=op’ principe.

Het Macharius brunchbuffet kost 12€ voor een volwassene en 6€ voor kinderen. De opbrengst gaat naar ‘Hand in Hand’.

Waar: Herberg Macharius, Coyendanspark 1
Wanneer: zondag 28 mei, tussen 11u en 13u

1 reactie op Brunchbuffet in herberg Macharius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *